Gymnasietilbud

Kom på biblioteket med din gymnasieklasse. Vi tilbyder "Effektiv informationssøgning til SRP/SOP" og "Kend din læsesmag og få læseglæden tilbage".

Effektiv informationssøgning til SRP/SOP

Vi præsenterer eleverne for opgaverelevante elektroniske ressourcer med adgang til et væld af tidsskriftsartikler, litteraturkritik, primære kilder mm. og giver gode råd til informationssøgning i lyngbybib.dk & bibliotek.dk. Efter oplægget sætter vi eleverne i små grupper og hjælper dem videre med informationssøgningen til deres opgave.

Sted: Stadsbiblioteket i Lyngby

Varighed: 1½ time pr. klasse

Vi opdaterer siden her når datoerne for informationssøgningstilbudet er fastlagt. 
 

Læs mere om informationssøgning for studerende her

 

Kend din læsesmag og få læseglæden tilbage

Litteraturen kan mere end du tror. Hvis du får fingre i den rigtige bog kan du læse dig til indsigt og udsigt og som ekstra bonus opnå bedre koncentrationsevner og mindre stress. Vi snakker om hvorfor én bog kan være rigtig for den ene og forkert for den anden og lærer dig at gennemskue, hvilke bøger, der kan sige dig noget. Det handler bl.a. om pageturners, om smukke ord, om plot-twists og uforglemmelige steder. Efter oplægget kan du bedre sætte ord på din læsesmag og finde de bøger, der giver glæde og gejst i dit læseliv.   

Sted: Stadsbiblioteket i Lyngby

Varighed: 1½ time pr. klasse

 

Vi opdaterer siden her når datoerne for næste omgang "Kend din læsesmag og få læseglæden tilbage" er fastlagt. 

 


Ole


Lise