Læseinspiration

Her på siden kan du finde inspiration til læsning. Uanset om du er til nervepirrende krimier, stemningsfulde romaner, gribende historiebøger, underholdende biografier eller noget helt femte, er der her på siden masser af artikler, boglister mm. at gå på jagt i for at finde den næste læseoplevelse der passer til netop dig.
For Lyngby-Taarbæk Bibliotekerne er det at give de allerbedste boganbefalinger en af kerneopgaverne. Bibliotekets personale er alle uddannet til at finde rette bog til rette læser – både når der anbefales på skrift, som her på siden, og når der betjenes i udlånet. For hvad er en god bog egentlig? Og hvad er det, der gør læseoplevelsen til noget helt særligt for den enkelte? Personerne, sproget, plottet, stemningen? Du er altid velkommen til at kigge forbi bibliotekets personale i åbningstiden og få en snak om, hvilken bog, der kunne passe bedst til dig og dit læseliv.

Hvis du er interesseret i at vide, hvordan biblioteket arbejder med at matche bøger og læsere, kan du læse mere om metoden, der hedder ’læserservice’ her.

I starten af 2020 vli du også kunne lytte til vores podcastserie Bogbrevkassen. Læs mere om podcasten her.