Dit skræddersyede bibliotek

Inspirerende abonnementsordning til voksne over 15 år med bøger udvalgt til dig og dine læsebehov.

Har du svært ved at finde tid til at udvælge bøger, der vil give dig en god læseoplevelse? Eller har du bare lyst til den luksus at have en personlig læseskrædder, der udvælger bøger netop til dig?

Dit skræddersyede bibliotek er en ny, personlig abonnementsordning for lånere fra 15 år, hvor bibliotekets litteraturformidlere udvælger bøger tilpasset dit personlige læsebehov. Det eneste, du skal gøre, er at tilmelde dig, beskrive dit behov, og så ellers afhente bøgerne, der sættes til side til dig hver anden måned.

Uanset om du er til fantasy, samfundskritik, romantik, sproglig skønhed eller medrivende menneskeskæbner, glæder bibliotekets litteraturformidlere, ’læseskrædderne’, sig til at finde en god stak bøger til netop dig. 

Svar på spørgsmål om din læsesmag og tilmeld dig herunder.

Er dit barn mellem 8 og 14 år og gerne vil have en læseskrædder? Så læs om vores tilbud Dit skræddersyede bibliotek - børn.

Når du har indsendt formularen her er du tilmeldt, og vil modtage en mail om bl.a. hvornår dine bøger er klar til afhentning.

BEMÆRK!: Indsæt aldrig CPR-nummer eller følsomme oplysninger i formularen. Læs mere om behandlingen af persondata i vores privatlivspolitik.