Ny bruger

Her kan du oprette dig som bruger ved Lyngby-Taarbæk Bibliotekerne.

For at være oprettet som bruger på biblioteket, skal biblioteket have nogle oplysninger. Oplysningerne er nødvendige for at kunne håndtere udlån af materialer og give adgang til digitale ressourcer. Du kan læse mere om hvad dine data bruges til og hvilke rettigheder du har på lyngbybib.dk/gdpr (åbner i et nyt vindue).

Lånere under 18 år

Lånere under 18 år skal oprettes af en forælder/værge. Oprettelsen kan klares online med brug af MitID. OBS: Har dit barn navne- og adressebeskyttelse skal oprettelsen dog foregå ved personligt fremmøde på Stadsbiblioteket (husk at medbringe ID).

I forbindelse med oprettelsen skal man:

  • godkende at have læst og accepteret bibliotekets reglement og takster
  • acceptere at påtage sig det økonomiske ansvar for eventuelle mellemværender
  • OBS: ved udfyldning af onlineformularen er det vigtigt, at man kun skriver barnets første fornavn og sidste efternavn. Ingen mellemnavne på skrives på formularen.
  • Link til online formular til oprettelse af lånere under 18 år her.

Efter udfyldelse af formularen vil du modtage en kvittering for oprettelsen på email, og herefter vil barnet være oprettet og klar til at benytte bibliotekets tilbud.

Sådan opretter du dig selv

For at oprette dig selv som låner skal du bruge dit MitID, og du skal:

  1. være fyldt 18 år
  2. godkende at have læst og accepteret bibliotekets reglement og takster (åbner i nyt vindue)

Du kan også stadig blive oprettet ved personlig henvendelse på Stadsbiblioteket eller i den betjente åbningstid på enten Virum Bibliotek eller Taarbæk Bibliotek.