Læseklubber for børn og unge

Har du en læsehest derhjemme? Eller er du selv en ung læsehest?

Er du tosset med bøger? Og synes du, at det er hyggeligt at snakke om dem sammen med andre?

Så er en af vores læseklubber til børn og unge sikkert lige noget for dig. Her taler vi frit om de bøger, vi læser, og vi får mulighed for at læse de nyeste bøger før alle andre.

Til alle vores læseklubber skal der bookes en billet på forhånd, I kan se datoer og bestille billetter på lyngbykultur.dk. Man kan sagtens komme med i en læseklub midt i en sæson, så længe man har en billet.

Bogormene, for 8-9-årige: 

Kan du lide at tale om bøger med andre, og er du glad for at få læst gode historier højt?

Så er Bogormene lige noget for dig. Vi taler om de bøger, vi læser og du kan låne nye bøger. Nogle gange er der også en quiz på programmet.

Bogmærket, for 10-12-årige:

Vi fortæller hinanden om de bøger, vi læser og bliver inspireret til nye læseoplevelser. Der er en stor del af medbestemmelse i klubben. Vi læser nogle gange den samme bog, ser på videoer fra bogbloggere og så har vi netop fundet på vores nye navn i fællesskab.

Booklovers, for 12-15 årige:

I Booklovers læser vi Young Adult på både dansk og engelsk. Vi deler vores læseglæde med hinanden ved at snakke om de bøger, vi hver især læser. 

En gang imellem læser vi den samme bog. Vi kan også finde på at se en film, der er baseret på en bog eller at tage på udflugt.

YA læseklub (Readers of the Round Table), for 15+

Skab et stærkt fællesskab med andre unge i vores nye YA-læseklub i alderen 15+. Vi vælger sammen månedens bog. Sproget, du vælger at læse bogen på, er op til dig. Vi mødes anden mandag i måneden og snakker, hygger og deler vores læseglæde.