Læseklubber for børn og unge

Er du tosset med bøger? Og synes du, at det er hyggeligt at snakke om dem sammen med andre?

Måske er en af vores læseklubber til børn og unge lige noget for dig. Her taler vi frit om de bøger, vi læser, og vi får mulighed for at læse og låne de nyeste bøger før alle andre.

Det er gratis at deltage, men du skal huske at booke en billet på forhånd. Du kan se datoer og bestille billetter på lyngbykultur.dk og er hvis der er udsolgt, kan du skrive dig på venteliste. Du kan sagtens komme med i en læseklub midt i en sæson, så længe du har en billet. Vi glæder os til at se dig.

Bogormene, for 8-9-årige: 

Kan du lide at tale om bøger med andre, og er du glad for at få læst gode historier højt?

Så er Bogormene lige noget for dig. Vi taler om de bøger, vi læser og du kan låne nye bøger. Nogle gange er der også en quiz på programmet.

Bogmærket, for 10-12-årige:

Vi fortæller hinanden, om de bøger vi læser, og bliver inspireret til nye læseoplevelser. Desuden taler vi om hvordan man anmelder bøger. Vi læser nogle gange den samme bog eller forfatter. Stemningen er hyggelig, og vi tager godt imod nye deltagere.

Booklovers, for 12-15 årige:

I Booklovers læser vi Young Adult på både dansk og engelsk. Vi deler vores læseglæde med hinanden ved at snakke om de bøger, vi hver især læser.

En gang imellem læser vi den samme bog. Vi kan også finde på at se en film, der er baseret på en bog eller at tage på udflugt.

Readers of the Round Table (YA læseklub) for 15+:

Skab et stærkt fællesskab med andre unge i vores  YA-læseklub i alderen 15+. Vi vælger sammen månedens bog. Sproget, du vælger at læse bogen på, er op til dig. Vi mødes anden mandag i måneden og snakker, hygger og deler vores læseglæde.