AFLYST: Faglitterær Festival

Faglitterær Festival 2020 er aflyst!

I henhold til myndighedernes retningslinjer for forebyggelse af spredning af Coronavirus (COVID-19), er Lyngby-Taarbæk Bibliotekerne desværre nødsaget til at aflyse eller udsætte alle kommende arrangementer, herunder også Faglitterær festival.

Alle solgte billetter vil blive refunderet.

Vi arbejder på at afholde en forkortet udgave af Faglitterær Festival 2020 i begyndelsen af oktober.

Følg med på vores hjemmeside for eventuelle nye datoer.

Over ti dage i marts måned, hædrer vi de gode historier om virkeligheden. Alt for længe har vi stirret os blinde på indholdet i genren, og det er på tide, at vi hylder de bøger, der underholdende og vedkommende formidler virkeligheden. Det gør vi ved at levendegøre litteraturen med forfattersamtaler, debatter, koncerter og meget mere.

Faglitterær festival i 2020 finder sted 12.-22. marts. Dagene 20.-21. marts vil være dedikeret skolebørn og børnefamilier. Årets festivalprogram kan hentes på biblioteket fra onsdag den 29. januar og billetsalget starter torsdag den 30. januar kl. 17.

Hvis du ønsker at deltage i flere arrangementer, kan du med fordel købe et partoutkort, som giver adgang til samlige arrangementer* på festivalen. Partoutkort til alle arrangementer koster 320 kr. og kan købes herDu skal dog huske at bestille billetter til de arrangementer, du ønsker at deltage i.

Faglitterær festival 2020 er støttet af Tømmerhandler Johannes Fogs Fond og Aage og Johanne Louis-Hansen Fond.

*Med undtagelse af arrangementet "I køkkenet med Karen Blixen"