Faglitterær Festival

Faglitterær Festival fejrer de gode historier om virkeligheden. Ikke med snævert fagnørderi. I stedet hædrer vi de bøger, der underholdende og vedkommende formidler den verden, vi lever i.

Hvorfor faglitteratur?

Informationsoverfloden, de vinklede nyheder og ekkokamrene er overalt. Det bliver fortsat sværere at stole på den virkelighed, man møder. Samtidig skriger vores globale tidsalder på fælles sandheder. Derfor vil Faglitterær Festival guide til den faglitteratur, der både er grundigt researchet og godt fortalt. Her er ingen tørre opslagsværker. I stedet præsenterer vi velskrevne og nærværende bøger, der forener forunderlige fakta med fremragende historier. Den virkelighedsnære litteratur bliver gjort levende med forfattersamtaler, debatter, workshops og vandreture. Og meget mere.

Faglitterær Festival finder sted næste gang 26. september til 9. oktober 2022. Først afholdes Faglitterær Festival for børn fra den 26. september til den 2. oktober, inden Faglitterær Festival for voksne afholdes den 8. og 9. oktober.

Hold øje med hjemmesiden eller tilmeld dig vores nyhedsbrev bibklub@ltk.dk og få nyheder om programmet 2022 for Faglitterær Festival.

Faglitterær Festival har tidligere været afholdt i 2019, 2020 og 2021, støttet af Tømmerhandler Johannes Fogs Fond og Aage og Johanne Louis-Hansen Fond.