Lydavis

Lydavisen henvender sig til borgere i Lyngby-Taarbæk, som har vanskeligt ved at læse

Lydavisen leveres som mp3 på en disk. Lydeavisen udkommer ikke ugen op til påske, Kristi Himmelfart og mellem jul og nytår.

Lydavisen henter sit indhold fra den lokale avis, Det Grønne Område.ligt samles stoffet i afsnit med disse overskrifter:

Officielle meddelelser
Meddelelser fra lægerne
Kirketider
Artikler
Kriminalstof og politirapporten
Korte nyheder
Udstillinger og arrangementer
Navnestof
Læserbreve
Anmeldelser
Sport

Lydaviserne er produceret af NOTA i DAISY-format og med professionel indlæsning. Det er muligt at høre Lydavisen via NOTA’s hjemmeside via computer, og med smartphone / iPad kan Lydavisen høres via NOTA’s seneste app, Nota Bibliotek 2.0.

Avisen bliver indlæst og sendt fredag.

Det er gratis at abonnere på lydavisen, og cd'erne skal ikke returneres til biblioteket. Det er engangs cd'er, der kan kasseres efter brug.

Hvis cd’en ikke dukker op skal man kontakte Nota og så sender de en ny. Man kan ringe til NOTA på 39 13 46 00.

Kontakt vedrørende afspillere

Lydavisen afspilles bedst på cd-afspillere som Victor Reader Classic eller Plextalk Poesi. Du kan søge om en CD-afspiller - kontakt kommunens Ergoterapeuter på telefon: 45 97 30 00 Telefontid: kl. 9 -10 eller send en mail til ergo@ltk.dk. Indsæt aldrig CPR-nummer eller følsomme oplysninger i e-mails.

Bestilling af Lydavisen

Lydavisen kan bestilles på Stadsbiblioteket telefonisk på 45973700 eller via e-mailen info@ltk.dk. Indsæt aldrig CPR-nummer eller følsomme oplysninger i e-mails.

Ved indmeldelse pr. mail bedes du oplyse følgende - eller udfylde skemaet nedenfor:

  • Navn
  • Adresse
  • Postnummer
  • By
  • Samt angive om du er medlem af Dansk Blindesamfund

BEMÆRK!: Indsæt aldrig CPR-nummer eller følsomme oplysninger i formularen. Læs mere om behandlingen af persondata i vores privatlivspolitik.