Bogbrevkassen #14 - Science Fiction og Fantasy for begyndere, entusiaster og eksistentialister

Hvorfor er det fedt, at en dam bag en gård også er et ocean?

Hvad skal vi med klonede kostskoleelever? Og hvorfor kan de dyr, de rider på ikke bare være rigtige dyr? Og hvad har det hele med guldfisk og tryllestave at gøre?

I dagens afsnit af Bogbrevkassen har en garvet læser sat sig et læsemål for 2021: at læse mere Sci-fi og Fantasy. Men hvor skal hun begynde? Bogbrevkassens Lea allierer sig med sin kollega Thomas – for Thomas har slet ikke nok i virkelighedsnære skildringer – og Science Fiction og Fantasy kan virkelig noget, ikke kun som underholdning, men også som læsning, der gør os klogere på hvem vi er.

Hør med når Thomas og Lea dykker ned i de to vilde genrer og anbefaler klassikere såvel som helt nye bøger, hvor alt bogstaveligt talt kan ske – eller kan det?

Medvirkende: Lea Fløe Christensen og Thomas Hansen. Redigering: Ole Dissing. Musik: Nikolaj Lind Christensen

Og husk, at bogbrevkassens bagmænd meget gerne modtager breve fra folk, der mangler gode boganbefalinger. Skriv til Lise, Lea, Aske og Silja på info@ltk.dk.

Du kan lytte til vores podcasts i SoundcloudPodbean, her på siden, i iTunes/Apple podcast eller hvor du ellers lytter til podcasts med dette link.

Litteraturliste

Thomas

Lea

Leas natbord