Ny udstilling i Fordybningen med Pageturners

Besøg Fordybningen på Stadsbiblioteket og find en ægte pageturner!

En pageturner er en bog, du ikke kan lægge fra dig. I Fordybningen vil vi inspirere dig til at finde bøger, som du slet ikke vidste var pageturners. Der behøver ikke være en morder på fri fod, for at en bog ikke er til at slippe. Det kan være det forførende sprog, en dragende hovedperson eller afsløringen af rystende familiehemmeligheder, der giver dig lyst til at sluge bogen. 

Fordybningen er din litterære oase på Stadsbiblioteket i Lyngby. Området hedder Fordybningen, fordi vi håber, at du her finder den gode bog, der kan give fordybelse og refleksion i en travl hverdag eller få dig til at forsvinde i en god historie.

Vi vælger forskellige temaer, og ud fra disse sammensætter vi en helt unik udstilling med bøger, som vi holder af og synes, at alle skal have glæde af - og lige nu kan du gå på jagt efter nye læseoplevelser i Fordybningens helt nye pageturner-udstilling. 

Hold øje med www.lyngbybib.dk/fordybningen, hvor vi løbende præsenterer vores særligt udvalgte bøger. 

NB! Man kan ikke reservere bøgerne på forhånd, så der er god grund til at komme forbi biblioteket og fordybe dig i en lænestol og blive inspireret.