Kastanjemanden er ikke den eneste, der kan få hårene til at rejse sig

Det kan disse bøger også.

Er du en af de mange der har siddet i sofaen med hænderne for øjnene og set 'Kastanjemanden' på Netflix? Og har du allerede læst bogen? Så har vi fundet nogle bøger frem, som minder om 'Kastanjemanden'. Her er nogle af de mest hårdkogte krimier fra vores krimiafdeling.

Ligesom 'Kastanjemanden' handler 'Kludedukken' om en bestialsk seriemorder, der lemlæster sine ofre og planlægger flere mord.

I 'Sommermørke' har en desperat far ledt efter sin forsvundne datter i tre år. Sagen er henlagt – men så forsvinder endnu en pige og så går det ellers over stok og sten. Er du til en krimi hvor siderne vender sig selv og med et gribende psykologisk drama, så prøv 'Sommermørke'.

Er du særligt begejstret for mord der har tråde tilbage til gamle drabsager, så foreslår vi 'Skyggejægeren'. Bogen er 4. del i en serie, men kan sagtens læses uafhængigt af de andre bøger i serien.

'Cold Case – forsvundet' er endnu en krimi med nordiske aner. En morder og voldtægtsmand hærger i Skåne. En ung piges forsvinden for 16 år siden, bliver aktuel, da der i en ny sag findes DNA, der peger tilbage til denne sag.

I 'Efterårssorg'  er der igen en nutidig sag der trækker tråde til en ikke opklaret sag.

Og skulle du ikke have fået læst 'Kastanjemanden' endnu, så kan du reservere den her: