Bogbrevkassen special - Få gang i dit barns læselyst

Hvorfor er det så vigtigt med læsning? Det og meget mere får du svar på i denne udgave af Bogbrevkassen.

Det skal handle om børns læsning og læselyst. For hvad kan man selv gøre for at få gang i læselysten og hvordan kan biblioteket hjælpe? Ole har kaldt op til Frederikke og Johanne, to af vores gode kollegaer fra børnebiblioteket, der rundhåndet deler ud af deres viden og erfaringer, når det handler om børns læsning. Kan man f.eks. læse på en mælkekarton og er skærme kun noget fanden har skabt? Og hvad med lydbøger? Hvad kan de bruges til?

Lyt med og find ud af hvor, hvornår, hvor meget og ikke mindst hvad man skal læse. Der er nemlig også masser af boganbefalinger især til børn på mellemtrinnet og et par stykker til de voksne.

Medvirkende: Frederikke Clauson-Kaas, Johanne Pasgaard og Ole Dissing. Redigering: Ole Dissing. Musik: Nikolaj Lind Christensen

Og husk, at bogbrevkassens bagmænd meget gerne modtager breve fra folk, der mangler gode boganbefalinger. Skriv til Lise, Lea, Aske og Silja på info@ltk.dk.

Du kan lytte til vores podcasts i SoundcloudPodbean, her på siden, i iTunes/Apple podcast eller hvor du ellers lytter til podcasts med dette link.

Frederikkes anbefalinger

Johannes anbefalinger

Voksen litteratur som vi er i gang med at læse

Johanne

Frederikke

Ole