Sangbøger

Det er dejligt at synge: i badet, i bilen, på dansegulve eller ved sengetid, men især sammen med andre! Så sæt stemmerne fri og syng med børnene. Der er masser af gode grunde til at synge for og med børn, men vigtigst er det nok, at have det skønt og sjovt sammen.

Her er der mulighed for at synge kendte sange for de yngste børn. Tegningerne til sangene er bløde og venlige i deres streg – og der er nok at gå på opdagelse i med fingrene.

Her kan de små nysgerrige fingre både møde pelsede, bløde og noprede overflader integreret i illustrationerne.

Der er masser af ritualer og situationer, som gentages i børns hverdag. Disse gentagelser har Lotte Salling sat sang til – og som altid er hendes rim helt på plads.

Bogen er lige til at åbne og gå i gang med. Syng sammen med børnene når de; vinker farvel, rydder op eller skal trøstes. En nem og herlig måde at byde sange velkommen i hverdagen.

Dejlige kraftige papsider, så børnene selv kan sidde med sangbogen og synge for. Her er en samling af kendte børnesange om dyr. Flere af sangene er oplagte at bruge til sangleg og til at sætte fagter på.

Katrine Muff har samlet nye og gamle sange i en vidunderlig sangbog, hvor forsiden, som er illustreret af Line Jensen, taler sit eget sprog og opfodrer alle til at gribe den nærmeste hårbørste og skråle med.

Sangbogen er inddelt i fem kategorier af sange, som desuden er beriget med inviterende og kloge indledninger om sang, stemmer, mod og glæde.