Nye bøger til indskolingen - november 2023

Til indskolingen i denne måned har vi valgt at anbefale en højtlæsningsbog, da den søde juletid jo venter lige rundt om hjørnet. Der er også en julebog, som kan bruges som selvlæsning og er man allerede helt træt af alt det juleri, kan man i stedet læse om en vild kanotur i USA.

I disse 4 varme og hyggelige adventshistorier om at glæde sig til julen, er der garanti for at komme i julestemning. Her er både levende brunkager, frække nisser og utålmodige børn. Der er en ny illustrator til hver historie, hvilket fungerer rigtig fint. 
Bogen er god til højtlæsning for de 6-10 årige. 

Chloe og hendes familie har vundet en juleferie til Lapland og mopsen Peggy skal selvfølgelig med. Desværre kan Chloes far ikke komme med, men Peggy tager sagen i egen pote! Dette er endnu hyggelig bog om den godhjertede hund Peggy, der vil gøre alt for sin bedste ven, Chloe. Med sort/hvide illustrationer. 

Nora og Felix er på kanotur på Coloradofloden med deres mor og far. Undervejs ser de både flotte vandfald og mange spændende dyr. Bogen har lix 8 og på hvert opslag er teksten ledsaget en farvet illustration.