Hent bibliotekets app

Med bibliotekets app på mobilen eller tabletten, har du altid dit bibliotek lige ved hånden.

Du kan søge materialer, reservere dem, tjekke din lånerstatus og finde inspiration til kommende læse- eller lytteoplevelser og meget mere. Samtidig hjælper app'en dig med at huske, hvornår du skal aflevere de ting, du har lånt. Du skal være registreret låner på biblioteket for at bruge app'en.

Sådan henter du den

  • Hent "Biblioteket" app’en i Google Play eller i App Store 
  • Når du har hentet app’en, vælger du blot Lyngby-Taarbæk Kommune og logger ind med bibliotekslogin

iPhone/iPad

Android

Vælg om du vil have notifikationer i app'en - med eller uden lyd. Til iOS vælger du notifikationer i "tandhjulet", mens det i Android skal gøres i telefonens app-indstillinger
Brug dit CPR-nummer og pinkode for at logge ind.

Få inspiration
Målet med app'en er, at den skal give inspiration og give mulighed for formidling. Du finder inspiration til bøger på eReolen eller "Anbefalede bøger" med anmeldelser på Litteratursiden. Du finder bl.a. også "Børnenes univers", "Personlige fortællinger" og "Slægters historier". Temaerne skiftes jævnligt efter aktualitet.

Det er nemt at klikke videre til reservering, når du finder en titel, du har fået lyst til at læse.

Søg og forny
I app’en kan der søges på tværs af fysiske og digitale materialer, så hvis bogen ikke er tilgængelig i fysisk form, kan den måske lånes som e-bog eller lydbog. Med ét klik kan man hoppe til eReolens app – så bliver det ikke nemmere.
Man kan forny sine lånte materialer og få notifikationer i app’en, når der er materialer, der snart skal afleveres.

Tags