Biblioteket app

Med bibliotekets app på mobilen eller tabletten, har du altid dit bibliotek lige ved hånden.

Du kan søge materialer, reservere dem, tjekke din lånerstatus og finde inspiration til kommende læse- eller lytteoplevelser og meget mere. Samtidig hjælper appen dig med at huske, hvornår du skal aflevere de ting, du har lånt. Du skal være registreret låner på biblioteket for at bruge appen.

Sådan henter du den

  • Har du en Android-telefon kan du hente Biblioteket-appen i Google Play Store
  • Har du en iPhone eller iPad kan du hente Biblioteket-appen i App Store
  • Når du har hentet appen, vælger du blot Lyngby-Taarbæk Kommune og logger ind med bibliotekslogin, dvs. cpr- eller lånerkortnummer, samt din 4-cifrede kode
  • Vælg om du vil have notifikationer i appen - med eller uden lyd. Til iOS vælger du notifikationer i 'tandhjulet', mens det i Android skal gøres i telefonens app-indstillinger

Få inspiration

Målet med appen er, at den skal give inspiration og give mulighed for formidling. Du finder inspiration til bøger på eReolen eller 'Anbefalede bøger' med anmeldelser på Litteratursiden. Du finder bl.a. også 'Børnenes univers' og 'Personlige fortællinger'. Temaerne skiftes jævnligt efter aktualitet.

Det er nemt at klikke videre til reservering, når du finder en titel, du har fået lyst til at læse.

Søg og forny

I appen kan der søges på tværs af fysiske og digitale materialer, så hvis bogen ikke er tilgængelig i fysisk form, kan den måske lånes som e-bog eller lydbog. Med ét klik kan man hoppe til eReolens app – så bliver det ikke nemmere.

Man kan forny sine lånte materialer og få notifikationer i appen, når der er materialer, der snart skal afleveres.