Intro til læseklubber

At læse bøger, kan sagtens være en alenesag, men at dele læseoplevelser er en fælles sag! Er du en læsehest, der gerne vil have nogen at dele dine oplevelser med?

Biblioteket tilbyder hver sæson åbne læseklubber og hjælper med inspiration, bøger og lokaler til borgernes egne læseklubber.

Lyngby-Taarbæk Bibliotekerne servicerer flere end 50 læseklubber – det betyder i praksis at mange hundrede mennesker her på egnen hver måned mødes for at dele læseoplevelser.
 

Praktisk information

Vil du gerne starte en læseklub, så kom og få bibliotekets læseklubKIT, hvor vi har samlet inspiration og information til læseklubber i en flot mulepose.

Nye læseklubber skal vælge en koordinator, som står for bestilling af bøgerne. Før første bestilling skal koordinatoren tilmelde sig ordningen ved at sende en mail til laeseklubber@ltk.dk med oplysninger om navn, adresse og telefonnummer (indsæt aldrig CPR-nummer eller følsomme oplysninger i e-mails). Husk også at give os besked, når I skifter koordinator.

Hvert efterår starter biblioteket nye læseklubber op med forskellige temaer. Disse læseklubber indledes med et opstartsmøde med en litteraturformidler fra biblioteket. Bøgerne bliver bestilt og skal blot afhentes fra gang til gang, lokaler på Stadsbiblioteket er ligeledes booket.

Har du yderligere spørgsmål eller vil du oprette en læseklub, så skriv til laeseklubber@ltk.dk (indsæt aldrig CPR-nummer eller følsomme oplysninger i e-mails).