Ugleposen - ferielæsning til hele familien

Sommerferie er tid til at slappe af med gode bøger! Vil du overraskes med nye læseoplevelser? Så bestil en pose fyldt med bøger udvalgt til dig og din familie af personalet på Stadsbiblioteket.

Du bestiller posen i formularen nederst på siden. Du bestemmer selv, hvornår du vil hente den - tidligst 5 dage efter bestilling. Ugleposen kan kun hentes på Stadsbiblioteket i Lyngby.

Da indholdet er en overraskelse, kan der ikke ønskes specifikke titler, men skriv gerne lidt om jeres feriemål, hvem familien består af og jeres ønsker til indholdet – så sørger vi for resten.

Rigtig god sommer! Vi glæder os til at hjælpe jer med at pakke ferielæsningen fra den 21. juni til den 8. august 2021.

Bestillingsformular:

Eksempel: Vi er en familie på 4. Dreng: 7 år læser lette fodboldbøger. Pige: 12 år elsker hestebøger. Mor ønsker sig en murstensroman, Far læser krimier på engelsk. Vi skal køre til Nordjylland, så gerne også en god lydbog for hele familien. Og måske lidt fakta til vores rejse? Og en bog til at læse højt for os alle.

BEMÆRK!: Indsæt aldrig CPR-nummer eller følsomme oplysninger i formularen. Læs mere om behandlingen af persondata i vores privatlivspolitik.