Stadscaféen

I Stadscaféen kan du få hjemmebagte kager, sandwich, kaffe, te og sodavand. Du finder Stadscaféen i Gallerigangen, hvor der er der placeret hyggelige caféborde ved vinduerne.

Godt nyt: Stadscaféen genåbner torsdag d. 6 maj. Husk at du skal fremvise et gyldigt coronapas for at komme indenfor på biblioteket.

Læs mere og se menuer på Stadscaféen.dk

Åbningstider

Bemærk at åbningstiderne indtil videre er lidt anderledes end vi er vant til:

   Tirsdag - fredag: 10-15
   Lørdag, søndag og mandag: Lukket

Alle dage kan du i Stadscaféen få hjemmebagte kager, sandwich, kaffe, te og sodavand. Du finder Stadscaféen i Gallerigangen, hvor der er der placeret hyggelige caféborde ved vinduerne.

Der kan betales kontant eller med Dankort/VISA.

Om Stadscaféen

Caféen er blevet til ved et samarbejde mellem institutionen Magneten og Stadsbiblioteket. Magneten er et støttecenter for udviklingshæmmede voksne i Lyngby-Taarbæk Kommune, og i forbindelse med ombygningen af Stadsbiblioteket fik Magneten opfyldt ønsket om at etablere beskyttede arbejdspladser i kommunen. Der er givet tilskud til etableringen af café, indretning af køkken og indkøb af maskiner, fra Sonja og Hans Henrik With-Nielsens Fond, Tømmerhandler Johannes Fogs Fond og Koordinationsudvalget i Lyngby-Taarbæk Kommune.

Kontakt

Telefon: 45973768 - stadscafeen@ltk.dk