LæseFitness på Stadsbiblioteket

Få genoptrænet læsemusklen med et skræddersyet træningsprogram og litterære kostråd.
På Lyngby Stadsbibliotek kan du få genoptrænet læsemusklen, når bibliotekets læsetrænere inviterer til decideret LæseFitness. Her får du inspirerende litterære kostråd, ligesom du kan få lagt et individuelt læsetræningsprogram.
 
Styrk læsemuskulaturen med skræddersyet læseprogram
Læsning er en legemlig færdighed fuldstændig som at løbe og cykle – træner vi ikke, bliver læsemusklen slap. Og nu hvor kalenderen kalder nyt år og nye målsætninger, er der næsten ingen undskyldninger for ikke at komme i gang. På biblioteket står professionelle og dedikerede læsetrænere klar til at hjælpe dig på vej, og uanset dit udgangspunkt eller ambitionsniveau, kan du kvit og frit få skræddersyet et læsetræningsprogram, der garanterer lige den øgede læsemuskelmasse, du går efter.
 
Hold hjernen robust med litterære proteiner
I samarbejde med din personlige læsetræner fastsætter du dine ønsker, målsætninger og behov, ligesom I doserer den type pulverfri litteraturproteiner, der passer lige til dig. Når læsetræningsprogrammet er lagt gennemgår i trinene uge for uge. »Men hvorfor egentlig læsetræne – det er jo gået fint indtil nu?« Tænker du måske. Fordi læsning er kognitiv stimulering, som gør dig bedre i stand til at forstå verden og ikke mindst menneskerne omkring dig, det øger dine evner til at være fokuseret og arbejde koncentreret, det udvikler sprog, ordforråd og formuleringsevne. Ja, kort sagt så holder læsetræningen hjernen aktiv og robust. At litteraturen så også tilbyder en magisk verden fuld af fantastiske fortællinger, store følelser, fængslende drama og vilde plottwists – det er bare bonus.
 
Hold øje med vores arrangementsside for flere oplysninger.