Bevægelsesrygsække

Du kan låne 6 forskellige "Bevægelsesrygsække", der er pakket med bøger, udstyr, inspiration og viden, der gør det nemmere og sjovere at holde nytårsforsættene - året rundt.

Vil du dyrke mere motion, leve sundere og få mere ro, så hjælper Stadsbiblioteket dig på vej. Du kan låne 6 forskellige bevægelsesrygsække, der er pakket med bøger, udstyr, inspiration og viden.

Du kan bestille en rygsæk her.

 


Biblioteket hjælper på vej 

Få mere bevægelse og velvære ind i hverdagen. I samarbejdet med Gladsaxe Bibliotekerne og Gentofte Bibliotekerne har Stadsbiblioteket udviklet 6 forskellige bevægelsesrygsække, der er tilpasset forskellige behov alt efter, om du er på vej mod kampform, lidt sved på panden - et balanceret sind eller motion og leg med familien.

 

Bevægelsesrygsækkene lanceres i 6 forskellige variationer:

 

 

Bevægelse for legesyge - for familien

Denne bevægelsesrygsæk er til familien, som gerne vil have leg ind i bevægelsen og hverdagen. Her får du en stak bøger med inspiration til leg og familiemotion samt hulahopringe og forskellige spil til familien.

Inspiration:

Sjov og motion i naturen

Legepladser i kommunen

Inspiration til leg og bevægelse

Træningsprogram med hulahopringe

 

 

 

Bevægelse for begyndere - til dig der godt vil i gang

Denne Bevægelsesrygsæk er til dig, der gerne vil inspireres og motiveres. Rygsækken byder på bl.a. litteratur, dvd, sjippetov, elastik og skridttæller og er for begyndere

Inspiration:

Træningsprogram med elastik

Powerwalking

Træningsvideoer

Træning med sjippetov (PDF)

 

 

 

Bevægelse for krop og sjæl - til dig der søger harmoni og ro

Find ro og harmoni med denne bevægelsesrygsæk, der bl.a. indeholder bøger og CD'er om mindfullness, meditation og massage samt massagebolde og en måtte.

Inspiration:

Download dit eget mindfulness-program

 

 

Rygsæk 4

Bevægelse for actionmænd og jernladies - til dig

der vil i dybden

Vil du i kampform og blive top-fit skal du have fat i denne bevægelsesrygsæk, der udfordrer dig med bøger og DVD'er om løb, maraton og cykling og indeholder pulsur og cykelcomputer.

Inspiration:

Online træningspartner

I Forms løberuteplanlægger

Motionsløb

Gode råd til konkurrencetræning

 

 


Motorikrygsæk til glade og sunde babyer

Denne bevægelsesrygsæk er henvendt til forældre, der gerne vil støtte deres børns motoriske udvikling. Rygsækken indeholder blandt andet bøger om babymassage og motorik, samt sansebolde og en cd med musik til de mindste.

Inspiration:
Min motion

Legetek

Stimulatik

Babymassage

 

 

 

 

 


Sunde Seniorer. Motion efter 60 - træn hvis alderen trykker

Bevægelsesrygsæk til dig, der gerne vil holde dig i gang. Rygsækken indeholder bøger, dvd'er og gangstave med inspiration til hvordan du holder kroppen og hjernen i form.
Inspiration:
Motion efter 60 - artikel på Netdoktor

Motion for seniorer

Motion til ældre

DR1 Sundhed

Motionsportalen

 

  

Baggrunden for bevægelsesrygsækkene

Gentofte, Lyngby-Taarbæk og Gladsaxe Kommuner har alle vedtaget en sundhedspolitik, der bl.a. fokuserer på betydningen af motion og bevægelse. Og det er på denne baggrund, at bevægelsesrygsækkene er blevet udviklet. Da de netop giver mulighed for motion og bevægelse på forskellige måder og niveauer, så alle kan være med.

Lad Stadsbiblioteket hjælpe dig på vej med nytårsfortsættene og gøre det sjovere at overholde dem ved hjælp af bevægelsesrygsækkene. De kan lånes ved henvendelse i Ekspeditionen på Stadsbiblioteket.

 

Har du nogle spørgsmål, kommentarer eller forslag til bevægelsesrygsækkene, er du velkommen til at kontakte LIne Barklund på lba@ltk.dk