Bogbrevkassen #18 - True Crime - del 1

Hvorfor er True Crime så fascinerende?

En gruppe kollegievenner vil starte en True Crime læseklub og ønsker anbefalinger til bøger, hvor det psykologiske aspekt og efterforskningsdelen er i højsædet.

True Crime bliver ofte forbundet med mord og seriemordere. Men genren kan så meget mere. Følg med når Lea og Ole, dykker ned til den kriminelle underverden og endevender genre True Crime.

Vi kigger på vigtige klassikere fra bibliotekets magasin og kommende klassikere med høj litterær kvalitet. Hvad sker der i lokalsamfundet eller i en familie efter et mord og hvad foregår der i hovedet på en morder? Vi kommer også omkring økonomisk svindel, Silicon Valley, Me Too og uopklarede historiske mordsager. Alt dette og meget mere kan du høre i denne første del af vores True Crime episode. Anden del kommer om en uge.

Medvirkende: Lea Fløe Christensen og Ole Dissing, Redigering: Ole Dissing. Musik: Nikolaj Lind Christensen

Og husk, at bogbrevkassens bagmænd meget gerne modtager breve fra folk, der mangler gode boganbefalinger. Skriv til Lise, Lea, Aske og Silja på info@ltk.dk.

Du kan lytte til vores podcasts i SoundcloudPodbean, her på siden, i iTunes/Apple podcast eller hvor du ellers lytter til podcasts med dette link.

 

 

Bøger vi læser lige nu

True Crime anbefalinger