Status for Lyngby-Taarbæk bibliotekerne

Lyngby-Taarbæk Kommune følger nøje regeringens initiativer i forbindelse med Corona-virusens udbredelse.

Kommunens kriseberedskab er i fuld gang og alle arbejder hårdt på at få løsninger på plads hurtigst muligt.

Lyngby-Taarbæk Bibliotekerne er foreløbigt lukket frem til og med 13. april 2020.

Siden her vil blive opdateret når vi har flere oplysninger om bibliotekets service og dato for genåbning.

INGEN GEBYRER I LUKKERPERIODEN

Der vil ikke blive tilskrevet gebyrer og erstatning i lukkeperioden. Det er derfor ikke nødvendigt at skynde sig at aflevere sine lån.

Alle afleveringsfrister er suspenderet indtil videre. De oprindelige afleveringsfrister vil fortsat fremgå af din lånerstatus, men de gælder altså ikke i lukkeperioden.

Læs mere herunder.

SVAR PÅ OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Vi bestræber os på at svare på alle jeres spørgsmål. Her er nogle af de svar, vi kan give jer på nuværende tidspunkt:

Udlån og aflevering i lukkeperioden

Der vil ikke blive tilskrevet gebyrer og erstatning i lukkeperioden. Det er derfor ikke nødvendigt at skynde sig at aflevere sine lån.

Alle afleveringsfrister er suspenderet indtil videre. De oprindelige afleveringsfrister vil fortsat fremgå af din lånerstatus, men de gælder altså ikke i lukkeperioden.

Der vil ikke blive tilskrevet gebyrer og erstatning i lukkeperioden. Det er derfor ikke nødvendigt at skynde sig at aflevere sine lån. Skulle du have behov for at aflevere materialer i lukkeperioden, kan bogindkastet på siden af Stadsbiblioteket fortsat benyttes.

Når biblioteket åbner igen, vil der være en periode hvor materialer kan afleveres uden tilskrivning af gebyrer. Nærmere information vil blive meldt ud når biblioteket igen er klar til at åbne dørene.

Hvad med mine reserveringer?

Reserveringer, der står klar til afhentning, vil blive stående under lukningen og vil kunne afhentes når biblioteket genåbner.

Hvad med arrangementerne på biblioteket?

Alle arrangementer på Lyngby-Taarbæk Bibliotekerne er aflyst frem til d. 15. april. Alle solgte billetter vil blive refunderet. Der arbejdes på at kunne afholde en forkortet version af Faglitterær festival til oktober.

Hvad hvis jeg løber tør for noget at læse?

Som borger i Lyngby-Taarbæk kan du heldigvis også bruge dit bibliotekslogin på flere digitale tjenester. Du kan låne ebøger og lydbøger på eReolen. På eReolenGo er masser af bøger til børnene og på eReolen Global har du adgang til ebøger og lydbøger på andre sprog end dansk.

Pressreader har udenlandske aviser og RB Digital har masser af blade og magasiner. Filmstriben har film og serier til alle aldre.

Oversigten over alle bibliotekets digitale tilbud er her https://www.lyngbybib.dk/e-materialer 

Hvordan kan jeg kontakte jer?

I lukkeperioden kan du skrive til os på info@ltk.dk

Vi informerer løbende på vores hjemmeside www.lyngbybib.dk og på vores facebookside.

Info about the shut down period of the Lyngby-Taarbæk Libraries

To prevent the spreading of the new coronavirus (COVID-19) the Danish authorities are closing down public places like the libraries.
No reminders or fines will be issued during the closing period. You do not have to return your books, before the libraries open again.
All books you might have ordered from the library will be on hold during the closing period, and you will be able to pick them up, when we open again.
The library will cancel or reschedule all events until the 15th of April.

You can contact the library via mail info@ltk.dk

Tags