Sommerferieaktiviteter for børn og unge

Sjove sommerferieaktiviteter på Stadsbiblioteket.

På Stadsbiblioteket venter der massevis af sjove oplevelser i sommerferien.

Vi afholder magiskole, hvor vi skal blande eliksirer, spille Quidditch og en halvkæmpe fra Den Forbudte Skov skal hjælpe os med at fange dyr i Mølleåen.

Der bliver også Sommerbogscamp, hvor vi skal løse Sommerbogens læseudfordringer og holde workshop med børne- og ungdomsforfatter Camilla Wandahl.

Er du mere til sang og dans, bliver der også rig mulighed for at skråle med, når Skrallebang giver koncert med sange baseret på Ole Lund Kirkegaards finurlige børneunivers.

For de unge afholder vi to gange Late Night Sommerlæsning, hvor vi skal hygge, læse og quizze for fuld tryk. Og går du selv med en forfatterspire i maven, så vær med til vores to-dags Skriveværksted med fantasy-forfatter Malene Sølvsten, der laver øvelser og giver tips og tricks. Nåja – hun svinger i øvrigt også forbi den sidste runde Late Night Sommerlæsning.

Vi glæder os til holde sommerferie sammen med jer.

 

Sommerbogscamp 2021

For de 9-12 årige. Kalder alle læseheste! Kom og vær med til 2 dages Sommerbogscamp, hvor vi i fællesskab laver en masse sjove ting i Sommerbogens tegn. Torsdag er der skrivesjov med forfatter Camilla Wandahl.

Late Night Sommerlæsning

Et hyggeligt mini-læsemaraton for de 13-18-årige, som har lyst til at skyde weekenden i gang med spændende fortællinger efter bibliotekets lukketid.

 

Børnekoncert med SKRALLEBANG

Kom og vær med til at fortælle en god historie, til at synge, rappe og hoppe!

En dag på magiskolen

Er du vild med tryllestave, flyvende bolde og kost, magiske dyr og eliksirer? Så kunne en dag på magiskolen være noget for dig. For børn på 10-12 år.

Nanna Foss

Skriveworkshop med forfatter Nanna Foss

Har du en skrivespire i maven, og vil du gerne lære mere om at skrue en god historie sammen, skabe troværdige karakterer, beskrive scenerier og lege med sproget? Skriveworkshop for 13 - 18-årige.
 

Late Night Sommerlæsning - med forfatterbesøg

Et hyggeligt mini-læsemaraton for de 13-18-årige, som har lyst til at skyde weekenden i gang med spændende fortællinger efter bibliotekets lukketid. Med særligt besøg af forfatter Malene Sølvsten.