Har du også allerede taget vores nye service i brug?

Forleden kunne vi præsentere jer for muligheden for igen at kunne afhente reservationer på Stadsbiblioteket. Det har rigtigt mange af jer allerede taget til jer og reserveringerne strømmer ind. Det er vi rigtigt glade for, og vi glæder os til at kunne udlevere materialer til jer igen fra mandag d. 20. april kl. 12.

HUSK at materialerne først er klar til afhentning, når du har modtaget et afhentningsnummer. Det vil være et lille hold af bibliotekets medarbejdere, der vil stå for håndteringen af jeres reserveringer og vi beder derfor om jeres tålmodighed. 

Vi udleverer materialerne via nødudgangen på siden af Stadsbiblioteket - op ad trappen, ved siden af den postkasse, hvor du allerede nu og løbende kan aflevere bøger. Vi glæder og meget til at se jer i døren!

Det er muligt at reservere materialer via denne hjemmeside eller app’en Biblioteket. Hvis du ikke er registreret som bruger af biblioteket, kan du blive det med nemID her: lyngbybib.dk/registration

Læs mere om muligheden for at afhente reserveringer her: lyngbybib.dk/nyheder/nyhed/fra-mandag-den-20-april-kl-12-kan-man-igen-afhente-reserverede-materialer-paa