Genåbning 21. april

Velkommen indenfor – fra 21. april genåbner bibliotekerne.

Kulturministeriet har udsendt nye retningslinjer for bibliotekerne, og vi får nu igen mulighed for at slå dørene op. Herunder kan du læse om hvordan det kommer til at foregå, når biblioteket genåbner d. 21/4.

Kom indenfor

Det bliver muligt at komme indenfor på biblioteket med gyldigt coronapas – og du kan dermed igen få vejledning af bibliotekarerne, selv finde bøger på hylderne, læse aviser og benytte vores studiepladser.

Bemærk at åbningstidene i genåbningsperioden er lidt anderledes end normalt:
   Hverdage: 8-18
   Weekender: 9-15

Se oversigten Sådan kan du bruge Lyngby-Taarbæk Bibliotekerne lige nu (opdateres løbende) for at se præcis hvad du kan og ikke kan under genåbningen.

For at komme indenfor på biblioteket fra 21/4 kræves et gyldigt coronapas.

Krav om coronapas

For at få adgang til biblioteket kræves et gyldigt coronapas. Coronapasset vil skulle fremvises i indgangen, hvor vi står klar til at byde dig velkommen.

Læs her om myndighedernes information om coronapas.

Uden coronapas

Du kan stadig afhente reserveringer i døren uden coronapas. Læs her hvordan du bestiller og afhenter.

Virum og Taarbæk

Filialerne genåbner også, men kun i den betjente åbningstid. Det betyder at åbningstiden i filialerne vil være kortere end den plejer.

Se de aktuelle åbningstider for filialerne.

Adgang til filialerne vil også kræve fremvisning af gyldigt coronapas.

Bøger og andre materialer bestilt til afhentning i enten Taarbæk eller Virum vil nu også skulle afhentes dér. Hvis du i stedet ønsker at afhente på Stadsbiblioteket, hvor der er længere åbningstid, skal du ændre din tilhørsfilial på din lånerprofil her på hjemmesiden.

Skoler og daginstitutioner

Det bliver igen muligt at besøge biblioteket med en gruppe børn.

Der må højst være to børnegrupper i børnebiblioteket ad gangen, og grupper der har bestilt tid i forvejen har fortrinsret.

Læs mere her om biblioteksbesøg med børnegrupper.