Første fase for genåbning af bibliotekerne

Her kan du se, hvad der er muligt på Stadsbiblioteket og Virum Bibliotek - Taarbæk Bibliotek og Stadscaféen er lukket indtil videre.

Her er hvad du kan på Stadsbiblioteket i Lyngby fra den 18. maj

  • Du kan låne og aflevere via vores selvbetjening
  • Du kan også finde bøger på hylden - så længe du husker at holde afstand til andre
  • Du kan få kortvarig hjælp hos personalet - skal du skrive opgave eller bruge længere tid med en bibliotekar, kan du bestille en bibliotekar pr. mail på info@ltk.dk eller på telefon 45973700 (telefontiden er hverdage kl. 10-16)
  • Du kan bestille og afhente lån fra andre biblioteker til afhentning hos os via bibliotek.dk

Følgende vil ikke være muligt fra den 18. maj

  • Læse aviser, bruge computere, printe, fotokopiere, lave gruppearbejde eller lege i børnebiblioteket
  • Vores tilbud omkring advokatvagt, Biblioteket kommer og IT-café vil også være lukkede indtil videre

Åbningstider for Stadsbiblioteket fra den 18. maj 

Mandag til torsdag 8-20
Fredag 8-18
Lørdag og søndag 9-15

Åbningstider for Virum Bibliotek fra den 26. maj 

Tirsdag, onsdag og torsdag kl. 14-17.

Taarbæk Bibliotek og Stadscaféen er lukket indtil videre. Vi vil informere, når vi ved mere om åbning af vores filialer og café.

Om dine hjemlån

Der vil først blive tilskrevet gebyrer på udlån fra d. 1. juli. Hvis du afleverer inden 1. juli, vil der ikke komme gebyrer på dine lån – heller ikke selvom de er afleveret for sent. Efter 1. juli tilskrives igen gebyrer som beskrevet i reglementet.
Du kan også forsøge at forny dine lån hjemmefra – enten via hjemmesiden her eller app'en Biblioteket, som kan hentes både til iOS og Android.
Fra mandag den 18. maj er lånetiden for alle materialetyper tilbage til det normale – dvs. f.eks. 31 dage for bøger og musik, og 14 dage for DVD'er og tidsskrifter. Afleveringsfristerne vil fremgå af udlånskvitteringen.

Om arrangementer

Alle arrangementer bliver udskudt til juni måned eller til efteråret 2020 - og indtil videre skal man tilmelde sig alle arrangementer på forhånd. Følg med på denne side for nye datoer og arrangementer: www.lyngbybib.dk/arrangementer

Åbningen af Stadsbiblioteket følger de retningslinjer, som Kulturministeriet har udstedt den 12. maj 2020, som kan ses her: kum.dk/covid-19/retningslinjer-for-genaabning/

Vi glæder os til at åbne vores døre igen og vil informere når vi går ind i nye faser af genåbningen.