Faglitterær festival

Velkommen til den første danske litteraturfestival, udelukkende dedikeret til faglitteraturen. Se alle arrangementer nedenfor.

Over tre uger hiver biblioteket den velfortalte historie om virkeligheden ned fra hylderne. Fordommen om faglitteratur som dit værste mareridt fra skoletiden skal erstattes med en mere tidssvarende fortælling om, at vidensformidling sagtens kan få dig til at glemme tid og sted. Er du videbegærlig, nyhedshungrende, skeptisk, kildekritisk, læselysten eller bare generelt nysgerrig, så er Faglitterær festival noget for dig!

PRAKTISK INFORMATION

BILLETSALG
Billetter kan købes på lyngbybib.dk eller på biblioteket i åbningstiden fra mandag den 11. februar kl. 12. Priserne står oplyst i programmet ved hvert arrangement.

PARTOUTKORT
Hvis du ønsker at deltage i flere arrangementer, kan du med fordel købe et partoutkort, som giver adgang til samtlige arrangementer på festivalen. Partoutkort til alle arrangementer koster 200 kr. Du skal dog huske at bestille billetter til de arrangementer, du ønsker at deltage i.

Køb dit partoutkort her.

BOGSALG OG SIGNERING
Efter arrangementet vil der være mulighed for at købe bøger samt at få dem signeret af forfatteren.

MAD OG DRIKKE
Der vil være mulighed for at købe mad, såfremt arrangementet ligger i caféens åbningstid. Der vil være salg af drikkevarer til alle voksenarrangementer.

Se samtlige arrangementer på Faglitterær festival nedenfor.