Efterårsferien på Stadsbiblioteket i Lyngby

Læs om vores oplevelser for børn og unge i efterårsferien.

Læser dine børn mange bøger eller er det en kamp for dem at komme igennem en bog? Vi tror på, at alle kan blive læseglade, derfor står hele efterårsferien i læseglædens tegn. Deltag i læsebingo og workshops for hele familien, mød børne- og ungdomsbogforfatteren Nicole Boyle Rødtnes eller send teenagerne ned for at overnatte på biblioteket. Du kan læse mere om hver enkel oplevelse herunder og finde links til billetterne.

Forfatterbesøg: Nicole Boyle Rødtnes – mandag den 15. oktober kl. 13-15
Nicole Boyle Rødtness havde 30 fejl i diktat, da hun gik i skole. I dag er hun forfatter og har udgivet utallige serier og bøger til børn og unge, som inspirerer til læsning og merlæsning. Nicole har bl.a. skrevet serierne ’Freakshow’, ’Zombiejæger’ og ’Elverdans’ og har således et stort publikum blandt både drenge og piger. Vi inviterer børn og deres forældre til at kigge forbi og møde forfatteren. Læs mere om forfatterbesøget og få billetter her.

Event: #bibreadathon – tirsdag den 16. oktober kl. 12 til onsdag den 17. oktober kl. 12
Send din læseglade teenager ned på biblioteket for at deltage i et uforglemmeligt døgn, når vi for første gang deltager i det nationale læsemarathon #bibreadathon, hvor unge mennesker over hele landet læser i 24 timer. Vi skal selvfølgelig også hygge os, spise sammen og så får vi besøg af den unge lokale forfatter Sofie Riis Endahl. Læs mere om arrangementet og få billetter her.

Workshop: ABC-ugler – onsdag den 17. oktober kl. 13 eller kl. 14
Vi skal lave små kunstværker i de gamle bøger og trylle dem om til flotte ugler. Både børn og voksne kan være med, når vi finder maling, farver og mønstre frem til en kreativ eftermiddag på biblioteket. Vi har en workshop kl. 13 og en kl. 14 med samme indhold. Du kan læse mere og få billetter her: Klokken 13 og klokken 14.

Læsebingo for familier i hele efterårsferien
Kom ned på biblioteket og få et pointark fra lørdag den 13. oktober. Hele familien får point hver gang de har læst en opskrift, læst med fødderne i vand eller en af de mange andre udfordringer som står på arket. Sæt kryds på arket når opgaverne er løst og aflever det på biblioteket senest lørdag den 23. oktober, så deltager familien i konkurrencen om flotte bogpræmier. Der er ingen tilmelding, man skal blot hente opgavearket.

Workshop: Læs sammen – for familier der deltager i læsebingo – torsdag den 18. oktober kl. 11.00
Vi laver et hyggeligt læseområde for de familier der deltager i vores læsebingo. Mangler I lige at få krydset et par udfordringer af på listen, så kig forbi vores læsehjørne og få et par gode anbefalinger fra børnebibliotekaren med på vejen. Læs mere om arrangementet og få billetter her.