Biblioteket åbent igen

Vi har savnet jer og glæder os over at kunne byde jer inden for i biblioteket. Alt er dog endnu ikke som det plejer at være.

Vi følger regeringens retningslinjer i genåbningsfasen for at gøre biblioteksoplevelsen så tryg som mulig for jer og os.
Du må derfor hjertens gerne finde nye lån på hylder og i udstillinger og hente dine reserveringer.

Skal du bruge længere tid med en bibliotekar, kan vi ud over fremmøde hjælpe på disse måder:

Opgavehjælp

Er du studerende kan du kontakte os på info@ltk eller telefon 45973700 (telefontiden er hverdage kl. 10-16), hvis du ønsker hjælp til din litteratursøgning eller vejledning i vores elektroniske studietilbud. Vi sidder klar til at hjælpe med alt fra boganbefalinger, artikler og e-bøger.

Tilbud til skoler og institutioner

Kommer du fra en af kommunens skoler eller institutioner, skal du henvende dig på info@ltk.dk eller telefon 45973700 (telefontiden er hverdage kl. 10-16). Herefter vil du blive kontaktet af en børnebibliotekar der blandt andet kan hjælpe med at finde de rigtige bøger til din klasse eller stue.
Daginstitutioner kan bestille bøger her: https://www.lyngbybib.dk/inst
Skoler kan bestille bøger her: https://www.lyngbybib.dk/boern/til-skoler/emnebestillinger

Litteraturanbefalinger

Ønsker du boganbefalinger - eller har du lyst til en snak om litteraturen - kontakt vores team af litteraturformidlere på info@ltk.dk eller tlf.nr. 459737 00 (telefontiden er hverdage kl. 10-16).
De vil efter bedste evne guide dig i retning af den næste store læseoplevelse.

Betaling af gebyrer og erstatninger

Eventuelle gebyrer og erstatninger skal under genåbningen betales hjemmefra via lyngbybib.dk. Har du brug vejledning så tøv ikke med at ringe til os på telefon 45973700 (telefontiden er hverdage kl. 10-16).

Henvender du dig personligt i betjeningspunktet, tager vi meget gerne imod dine kontaktoplysninger og vender tilbage når det passer dig.