Nyhed

Deltag i fantasy novellekonkurrence

Herlufsholm Fantasy Bogmesse udskriver igen i år en landsdækkende novellekonkurrence, hvor børn og unge kan indsende bidrag til Stadsbiblioteket, som står for at udvælge de bedste bidrag fra Lyngby.

I 2012 blev Herlufsholm Fantasy Bogmesse afholdt for første gang på Herlufsholm Kostskole. Det blev så stor en succes, at arrangementet er blevet en fast tilbagevendende begivenhed, hvor publikum bl.a. har mulighed for at møde nogle af de mest populære forfattere inden for fantasy genren.

I lighed med tidligere år er der udskrevet en novellekonkurrence for børn og unge, der kan indsende deres egen fantasyhistorie. Der er tre alderskategorier; en for de 10-12 årige, en for 13-15 årige og en for de 16-18-årige.

Kriterier
Der er tre formelle krav til konkurrencen: 

  • For at deltage skal man skrive en novelle i genren "fantasy". 
  • Man må fortolke genren som man vil, bare novellen indeholder et element af magi, noget overnaturligt eller fabeldyr.
  • Novellen må højst fylde 12 A4 sider, i halvanden linjeafstand og bogstavstørrelse 12.
  • Din novelle skal have navn, alder, tlf. nr., mail, adresse og titlen i sidehovedet.

Konkurrencen løber over tre runder. Første runde er lokal, hvor vinderen går videre til anden runde, som er regional. Vinderen af den regionale runde går videre den landsdækkende finale.

Juryen består af de tre forfattere Jan Kjær, Benni Bødker og Dorte Roholte, der udvælger vinderne. Offentliggørelse og præmieoverrækkelse finder sted den 21.okt på Herlufsholm Fantasy Bogmesse. 

Præmier 
1. præmien i hver kategori er en Levono tablet. Samtidig får hver vinder udgivet sin novelle af ConDidact på frilæsning.dk med animator Kim Svarer som illustrator.

Alle andenpladser vinder gavekort til bøger fra Bog & Ide´.

Alle noveller skal sendes pr. mail til annwi@ltk.dk senest 1. september 2017 kl. 12. Vinderne får direkte besked senest 4. oktober.

Læs mere om bogmessen på fantasybogmesse.dk eller www.facebook.com/FantasyBogmesse.