Ferie Ferie Ferie

Læs hyggelige historier om ferie

Olivia skal ud at flyve og bo på hotel. De fine illustrationer og den enkle tekst fortæller om, hvor spændende det er at komme ud at rejse og opleve et andet land. Og til sidst skal Olivia hjem igen, for nu er hendes bamse begyndt at længes hjem.

Bogen er god som oplæg til at snakke om feriemål, og hvordan det er at spise og overnatte et andet sted.

Familien skal til Tenerife og alt er kaos, inden de skal afsted. Kamma er heldigvis stor nok til selv at pakke, og hun får plads til både badering, dykkerbriller og sit allerfineste tøj. Kamma elsker at være på ferie – både at flyve og bo på hotel og komme i poolen. Desværre får de den forkerte kuffert med fra lufthavnen, men Kammas lille kuffert redder dem alle, for Kamma har pakket alle de vigtigste ting.

Nyd en sjov historie, hvor forældrene er lidt tossede, og hvor Kamma bare er herlig.

Mille og Mulle har ferie og vil på campingtur. Først skal der pakkes, og læseren opfordres til at hjælpe med at vælge den rigtige kuffert og det rigtige tøj til en campingferie. Til sidst kommer de afsted og overnatter i telt.

Selvom man ikke skal overnatte, så er det hyggeligt at arrangere en tur – måske bare ud til et sted på legepladsen. Hvad skal der pakkes og hvem bærer hvad? God tur!

Noahs far og Janus tager Noah med på ferie i de svenske skove. Et rigtigt dumt sted synes Noah. Og den eneste, man kan lege med, er Alberte på kun 6 år – og Noah er altså næsten 7. Men en dag bliver Noah væk i skoven, og så bliver det farligt. Heldigvis redder Alberte ham, og så bliver ferien helt ok.

Sommerferier giver mulighed for at finde nye venner. Brug bogen til at snakke med børnehavebørnene om ferier, rejser og hvad man kan opleve.