5 gode til begynderlæsere

Find noget godt at læse på eReolen GO!, der passer til dit læseniveau.

På eReolen GO! ligger mange gode letlæsningbøger til begynderlæsere. Her kommer vi med et bud på 5 gode bøger, I kan kaste jer over. God fornøjelse.

Den første vi hiver fat i er Ib i en kø af Kirsten Ahlburg. Det er en storbyfortælling om en kat og en mus, der bare gerne vil have lov til at nyde en is i ro og mag. Men det er ikke så ligetil i en larmende storby med store og små væsner, der alle slås for deres territorium. Heldigvis finder de til sidst en oase og oplever et øjeblik af lykke og zen.

En fæl sæl af Helle Dyhr Fauerholdt.

Jo er opslugt af sin iPad og orker ikke at forholde sig til sin familie. Heldigvis er lillebror Jan lidt af en spasmager, så det hele ender i et godt grin og en god leg. iPad 0 - fantasien 1.....

Mo får en bas af Marie Duedahl er en sjov historie om Mo, der føler rocken bruse i sine årer. Den nærmeste omgangskred værdsætter dog ikke rigtig hans udfoldelser på bassen. Heldigvis møder han en dag rockguden Stig fra D-A-D og så kan det nok være, at Mo bliver berømt. P.S.: Nogen sakl nok tage en snak med Mo om det der med ikke at gå med fremmede (og slet ikke rockmusikere), men det kommer sikkert i en anden bog.

I Dy ser en kær lus af Marie Duedahl har pigen Dy et alvorligt luse-problem; hun har nemlig lus så store som mus. Da det viser sig, at de også er militante, kommer Dy i alvorlige problemer. Som voksenlæser identificerer man sig i høj grad med moren, der kun har én tanke i hovedet: de lus skal dø!

Kis er væk af Sanne Haugaard.

Actionpacked historie om katten Kis, der løber væk. Stakkels Søs leder og leder og finder alle mulige andre dyr. De er også vildt søde og nuttede, men de er jo ikke Kis... Kattekendere vil ikke blive overraskede over slutningen.