Ragnarok i Ulvedalene og på Stadsbiblioteket

I maj rykker Det Kgl. Teater atter ud i Dyrehaven. I år med forestillingen Ragnarok. I den anledning får Stadsbiblioteket besøg af manuskriptforfatteren Kim Fupz Aakeson og børnebiblioteket viser en udstilling, der går bag forestillingens kulisser.

 

Ragnarok i Dyrehaven

Snart vil Ulvedalene give genlyd af kamp og sværdslag, når guderne rejser en mægtig hær til det endelige opgør med jætterne og mørkets skabninger.

Manuskriptet til Ragnarok er skrevet af Kim Fupz Aakeson. Med udgangspunkt i krigeren Liv, fletter Aakeson flere af den nordiske mytologis mest kendte myter sammen i en humoristisk og tankevækkende fortælling, der er skabt til det store format i skoven.

Familieforestillingen er egnet for alle fra 8 år og billetter bestilles på Det Kongelige Teater

 

Ragnarok på Stadsbiblioteket

I anledning af forestillingen gæster Kim Fupz Aakeson Stadsbiblioteket

Han vil fortælle om sin rejse ind i de nordiske guders verden og hvad han mener, der skal til for at varsle selveste ragnarok. Hvordan gør man den nordiske mytologi relevant i samtidens kontekst? Og hvordan kan man lave en familieforestilling af de dramatiske og, til tider bestialske, fortidsmyter.

Den 14. maj kl. 13: Kim Fupz Aakeson skaber Ragnarok

 

Børnebiblioteket viser en udstilling der går bag kulisserne

Udstillingen giver indblik i processen bag tilblivelsen af denne storslåede udendørs teaterforestilling, produceret af Danmarks fremmeste scenekunstnere.

Den viser blandt andet, hvordan man skaber de særlige rekvisitter og kostumer, der skal føre os ind i den mytiske nordiske verden og samtidig kunne holde til akrobatiske krumspring i en udfordrende scenografi og et lunefuldt dansk forårsvejr. 

Udstilling 26. april -1. juni: Bag kulisserne til Det Kongelige Teaters Ragnarok