Arrangement

Udstilling: Maria Permin Berger

Tidspunkt:
16:00
Dato:
4. maj 2017 - 16:00
Adresse: 
Lyngby Hovedgade 28
2800 Kgs. Lyngby
Pris: 
Gratis
Billedkunstner og illustrator Maria Permin Berger arbejder med en blanding af akryl, pen, blyanter, kul, akvarel og digitale medier.

Inspirationen til sine værker finder hun overalt; oplevelser fra hverdagen og alle de indtryk vi konstant bombarderes med fra bøger, magasiner og digitale medier, mennesker der krydser hendes vej eller interessante steder. Alle disse indtryk bliver samlet til et enkelt udtryk og bearbejdet i hendes værker.

Mia Permin Berger foretrækker at arbejde med pensel og blyant, som tilfører en form for energi og sanselighed til billedet, som computergrafik ikke kan kopiere. Hun holder dog også af at arbejde med alle redskaber på samme værk.

Sine digitale kunstværker kombinerer hun med akrylmaling, pensler, penne, kul og vandfarve – og vise versa. Resultat; enkeltstående og autentiske kunstværker, som er i beundringsværdig komposition og balance.

Om sine værker siger Maria: ”Skal mine malerier fortolkes? Måske. De er i hvert fald med til, at kreere et humoristisk univers, som giver beskueren inspiration til at digte egne historier

4. maj – 27. maj
Stadsbiblioteket, Gallerigangen
Fernisering torsdag 4. maj kl. 17