RBdigital

RBdigital

Adgang
Adgang derhjemme
Få adgang til en række populære, engelsksprogede tidsskrifter derhjemme - også på din tablet.

RBdigital (tidligere kaldet Zinio) giver adgang til et stort antal engelsksprogede e-tidsskrifter.

Udvalget spænder bredt fra Esquire, Cosmopolitan, Knit Wear til National Geographic Traveler. Flere af magasinerne er interaktive med hyperlinks, video- og audio sekvenser.

Der er med ubegrænset adgang for brugerne og RBdigital kan anvendes på PC, Mac, iPad, iPhone, Android og Kindle Fire. RBdigital App for at downloade og læse offline kan frit hentes. Der er links til downloads, når du er logget ind i RBdigital.

Tidsskrifterne er opdelt i kategorier, så du let kan finde et område, der interesserer dig.

Vejledning:
Få adgang med cpr. og pinkode via linket til højre.

NB: Det er nødvendigt at oprette to forskellige konti i RBdigital. Den ene til at udvælge magasiner og den anden til at læse dem.

Start med at udvælge det/de magasiner du gerne vil læse.
Det gøres ved at oprette en RBdigital bibliotekskonto som bruges til ”Check out”. De valgte magasiner kan efterfølgende læses på PC eller downloades via Apps til en lang række devises som f.eks. Ipad, Iphone, MAC, Android mm.

Læs magasiner
For at læse de udvalgte magasiner skal der oprettes en RBdigital-konto. Man SKAL bruge samme mail og kan desuden vælge samme password som i den allerede oprettede RBdigital-bibliotekskonto.

Dette RBdigital-logind skal efterfølgende bruges hvis man vil læse magasinerne offline og på diverse tablets.

Sådan læser du dine magasiner offline via mobile Apps
RBdigital fungerer på en lang række mobile devices ved at downloade en gratis app. Den ovenstående RBdigital-konto bruges som login til disse Apps. Følgende kan bruges til RBdigital: PC, Mac, iPhone, iPad, Android, Kindle Fire/Fire HD, Nook HD/HD+, Windows 8, and Blackberry Playbook.

Du skal være bosiddende i Lyngby-Taarbæk Kommune og være indmeldt på kommunens bibliotek for at kunne bruge RBdigital derhjemme.

Alle kan benytte adgangen på Lyngby-Taarbæk Bibliotekernes computere.