Om dette arrangement

Tid
10:00 - 14:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Sted
Børnebiblioteket
Målgruppe
For børn
Workshop

Sommerbogscamp 2021

30.06.21 - 01.07.21
For de 9-12 årige. Kalder alle læseheste! Kom og vær med til 2 dages Sommerbogscamp, hvor vi i fællesskab laver en masse sjove ting i Sommerbogens tegn.

Vi skal løse Sommerbogens sjove læseudfordringer, blandt andet læse udenfor, læse et eventyr og læse mens vi spiser is. Vi går også på opdagelse i Sorgenfri Slotshave, hvor vi leger og læser. Vi laver booktrailers og bogstemningsbilleder af gode bøger og børnebibliotekarene holder booktalks ud fra Sommerbogens læseudfordringer.

Torsdag er der skrivesjov med forfatter Camilla Wandahl (der bl.a. har skrevet Søstre på De Syv Have og Veninder for altid),  hvor vi leger med ord, skriver og finder på historier. Du kommer til både at skrive og høre lidt om, hvordan en rigtig forfatter arbejder, og når du kommer hjem, vil du have flere begyndelser til historier, som du selv kan skrive videre på

Camilla Wandahl er forfatter til mere end 40 bøger for børn og unge, blandt andet de populære serier Søstre på De Syv Have, Veninder for altid og Alt om at være pige samt flere ungdomsromaner. Senest har hun udgivet science fantasy-romanen Øglejægerne. Camilla er uddannet folkeskolelærer og bor på Vestegnen med sine tre sønner, hunden Balto og undulaten Gyldenpuff.

Så er du vild med gode fortællinger, er Sommerbogs-campen lige noget for dig!

Husk madpakken!

Onsdag den 30. juni og torsdag den 1. juli - begge dage kl. 10-14

For børn på 9-12 år

Gratis - tilmelding nødvendig.

Bemærk: Ved billetbestilling tilmelder du dig begge dage

Læs mere om Sommerbogen 2021 her.