Om dette arrangement

Tid
(Hele åbningstiden)
Pris
Gratis
Bibliotek
Målgruppe
For alle
Udstilling

Udstilling i Gallerigangen: Hemmeligheder alle vegne

19.09.19 - 15.03.20
I et pop-art inspireret udtryk har kunstner Maria Wandel skabt en motivserie, hvor slagfærdige tuschstreger, pang farver og poetisk tekst kombineres med fængende effekt. Vi ser manden og kvinden som forelskede, forførte, fornøjede, forfløjne det ene øje-blik og faldende, fumlende og `fucked´ det andet øjeblik.

Banale øjeblikke fremstilles her som en slags grafisk dagbog, der viser hverdagslivet, som det udfolder sig fra det ene glas rødvin til den næste smøg. Disse trivialiteter der gennem livet hober sig op - besøget på caféen, turen i taxi efter sex, drømme om at rejse, mobilopkaldet. Alle genkendelige historier om relationer mellem mænd og kvinder og de miljøer som de færdes i. `Sådan ser min dagbog ud – den afspejler min indre inspiration. Tegningerne er hurtigt lavet. Ligesom hurtige, enkelte sætninger prøver jeg med streg og enkelthed at ramme noget genkendeligt fra hverdagen´, forklarer Maria Wandel.

Værket der tidligere har været udstillet på Kunsthal Charlottenborg i 2017 og på Horsens Kunstmuseum 2018 er på én gang humoristisk, banalt og dybt følsesladet og absolut et besøg værd. 

Nyd udstillingen der vises frem til 15. marts 2020 i Gallerigangen til avisen og god kop kaffe fra vores café.

 

Tags

Materialer