Om dette arrangement

Tid
13:00 - 15:00
Pris
Gratis.
Lokalitet
Sophienholm
Nybrovej 401
2800 Kongens Lyngby
Sted
Parken
Målgruppe
For alle
Musik/koncert

I det Grønne - Mames Babegenush

20.06.21
Autentisk østeuropæisk folkemusik møder nordiske lydbilleder

Sommerens program I det Grønne åbner med en fest!

Det seks mand store orkester Mames Babegenush spiller musik med stærke skandinaviske rødder sammenflettet med sprudlende dansemusik fra Østeuropa. Det er øst, der møder nord.  Med en stemning fra nordiske fyrretræer til farverige bryllupper i Rumænien skaber Mames Babegenushs musik en følelse af både melankoli og ekstatisk glæde.

Gruppen har brugt mange år på at finpudse deres fortolkning af den traditionelle jødiske og østeuropæiske folkemusik. Og de har altid insisteret på at give deres musik et personligt præg - hvilket gør dem til et unikt bekendtskab, der udfolder et spændende og dynamisk univers, som ikke kan undgå at glæde.

Emil Goldschmidt - klarinet, Nicolai Kornerup - akkordeon, Andreas Møllerhøj - kontrabas, Bo Rande - flygelhorn, Lukas Rande - saxofoner, Morten Ærø - percussion og cymbalom.

 

Gratis adgang. Medbring eget tæppe eller strandstol.

I tilfælde af dårligt vejr flyttes koncerten indendørs på staldloftet. Hertil kræves adgangsbillet som kan bookes på sophienholm.dk fra kl. 9 samme dag. Samt gyldigt coronapas for alle over 15 år.

Søndag den 20. juni kl. 13-15