Om dette arrangement

Tid
20:00 - 21:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Hjemme hos dig selv
Sted
www.instagram.com/lyngbybib
Arrangører
Målgruppe
For voksne
Forfatterbesøg

Læs sammen online – Olga Ravn

26.11.20
Vi læser højt fra Olga Ravns bog "Mit arbejde" og taler med forfatteren.

Vær med, når vi læser fra Olga Ravns bog "Mit arbejde". "Mit arbejde" er en flerstemmig og fragmenteret roman om moderskab og alt det, der er forbundet med det: om graviditet, fødsel, tøjvask, rutiner, indkøb, forældreroller. Det er en roman, der undersøger forskellen mellem forestillingen om moderskab og det faktiske. Det er også en roman om tvivl, angst, Frankenstein, lækre skjorter og skriften som en vej ud af det svære og mørke i et nyt, skrøbeligt moderskab.

Litteraturformidler Lea Fløe fra Lyngby Bibliotek læser højt og taler med Nanna Damsgaard-Larsen fra Herlev Bibliotek, og bagefter er Olga Ravn med live hjemme fra sig selv. 

Oplev det hele fra din egen sofa - via Lyngby Biblioteks Instagram www.instagram.com/lyngbybib 

Hver torsdag i november inviterer vi til højtlæsning efterfulgt af forfattermøde på Instagram. Det er et samarbejde mellem fire biblioteker: Lyngby, Hillerød, Sydhavnen og Herlev Bibliotek. Hver torsdag er en litteraturformidler fra et af de 4 biblioteker vært og inviterer en af de andre litteraturformidlere til højtlæsning og snak om aftenens tekst. Læs mere her.

Materialer