Om dette arrangement

Tid
20:00 - 21:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Hjemme hos dig selv
Sted
www.instagram.com/hillbib
Arrangører
Målgruppe
For voksne
Forfatterbesøg

Læs sammen online – Dave Eggers

19.11.20
Vi læser højt fra Dave Eggers roman "Paraden" og taler med forfatteren.

Vær med, når vi læser fra amerikanske Dave Eggers' roman "Paraden":

Et land er ved at rejse sig efter en udmattende borgerkrig. For at skabe sammenhæng og fremgang i landet, bestiller regeringen en vej, som skal forbinde hovedstaden med de underudviklede provinser i syd. To udenlandske entreprenører, der er så forskellige som nat og dag, sættes på opgaven. Den ene går praktisk og bureaukratisk til opgaven, mens den anden begejstret lader sig opsluge af den spændende fremmede kultur. Snart må de dog begge indse, at deres opgave er absurd. 

Litteraturformidler Thorbjørn Zeuthen fra Hillerød Bibliotek læser højt og taler med Lea Fløe fra Lyngby Bibliotek, og bagefter er Dave Eggers med live hjemme fra sig selv i USA. 

Oplev det hele fra din egen sofa – via Hillerød Biblioteks Instagram www.instagram.com/hillbib

Hver torsdag i november inviterer vi til højtlæsning efterfulgt af forfattermøde på Instagram. Det er et samarbejde mellem fire biblioteker: Lyngby, Hillerød, Sydhavnen og Herlev Bibliotek. Hver torsdag er en litteraturformidler fra et af de 4 biblioteker vært og inviterer en af de andre litteraturformidlere til højtlæsning og snak om aftenens tekst. Læs mere her.

Læs sammen online – Olga Ravn den 26. november

Materialer