Om arrangementet

Bibliotek
Tid
19:00
Pris
20 Kr
Lokalitet
Danmark
Foredrag

Foredrag: Særligt sensitiv

08.02.18
Forfatter og journalist Ulla Hinge Thomsen fortæller om at være særligt sensitiv i en verden fuld af sanseindtryk.

Det moderne menneske udsættes hver dag for tusindvis af indtryk. Alting går hurtigt, og der er billeder og lyd over alt omkring os. For mange er dette bombardement bare en del af hverdagen, men for andre kan det være både belastende og trættende at manøvre rundt i.

’Introvert’, ’særligt sensitiv’ og ’de stille piger’ er alle begreber, der har været skrevet en del om de seneste år. Egenskaber som måske umiddelbart ikke passer helt nemt ind i en evigt kommunikerende virkelighed fyldt med sanseindtryk.

Forfatter og journalist Ulla Hinge Thomsen er en af dem, som har oplevet det sådan. Hun har skrevet en bog om at være mere sensitiv overfor sanseindtryk end de fleste, og om at lære at bruge de fordele denne følsomhed også giver, i stedet for at gemme sig væk. Hun fortæller ud fra egne erfaringer og interviews med en række særligt sensitive mennesker. 

Er du en af dem, der sanser alt ekstra kraftigt – eller har du et barn eller en partner der gør, så kan du her få gode råd til, hvordan man får det optimale ud af dette særlige karaktertræk.

Torsdag den 8. februar kl. 19
Stadsbiblioteket, Bibliotekssalen

 

Materialer

Ulla Hinge Thomsen (f. 1971): Tilgiv : sådan kommer du videre
Reservér
  • Bog

Tilgiv : sådan kommer du videre

Af Ulla Hinge Thomsen (f. 1971) (2016)
Læs mere
Ulla Hinge Thomsen (f. 1971): Særligt sensitiv : guide til det gode liv
Reservér
  • Bog

Særligt sensitiv : guide til det gode liv

Af Ulla Hinge Thomsen (f. 1971) (2015)
Læs mere