Om arrangementet

Bibliotek
Tid
11:00 - 15:00
Pris
0 Kr
Lokalitet
Danmark
Målgruppe
Børn/forældre
Børn/forældre

Læseworkshop: Læsebingo for børn og familier

18.10.18
Kom og vær med i efterårsferiens Læsebingo.

Læs en opskrift, læs i sengen, læs på hovedet. Det giver alt sammen point, og I har ni dage til at nå op på mindst 20 point i efterårsferiens læsebingo. Gør I det, er I med i konkurrencen om flotte boggaver tilpasset vindernes alder.

Kom ned på biblioteket lørdag den 13. oktober og få et læsebingo ark. Læsebingo er for alle børn — også de, der endnu ikke kan læse, så grib muligheden for en hyggelig læsestund sammen med børnene. Vi opfordrer alle der deltager i Læsebingo til at komme til vores læseworkshop, hvor man bl.a. kan få sat kryds i udfordringen "Deltag i vores læseworkshop".

Torsdag den 18. oktober fra kl. 11.00 til kl. 15 kan I få sat kryds ved "Deltag i vores læseworkshop" af børnebibliotekaren, når vi indretter et særligt hjørne af børnebiblioteket som læsehjørne. Vi serverer kakao og hjælper som altid med at finde gode bøger til jer.
Læsebingo starter lørdag den 13. oktober og slutter søndag den 21. oktober. Pointarket skal være afleveret senest onsdag den 23. oktober. Vinderne får direkte besked.

Torsdag den 18. oktober kl. 11 til 15
Børnebiblioteket, Stadsbiblioteket
Alder: Børnefamilier med børn i alderen 0-12 år​


Gratis – tilmelding nødvendig. Både børn og voksne skal have billet.